Jump to content
The library informs: Från den 4 december upphör möjligheten att göra nya lån. Du kommer dock att ha möjlighet att lyssna/läsa redan påbörjade lån hela december. För att kompensera för detta så kan du från och med den 20 november låna upp till fyra böcker per vecka istället för det tidigare antalet två. För information om var och hur du kan låna efter 31 december, kontakta ditt bibliotek.
Cover for Skendöda
Isbn: 978-91-8874-549-1
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2018
Narrator: Louise Boije af Gennäs
Length: {0} hours {1} minutes 15 hours 2 minutes

Audiobook

Skendöda

Vart vänder man sig
när ingenting är som det verkar vara? 

Sara har bestämt sig för att återvända till Stockholm från Örebro, trots de märkliga och traumatiska händelser som präglat hennes första höst i huvudstaden. Mer på sin vakt än någonsin byter hon jobb och lägenhet i hopp om att de ansiktslösa förföljarna ska lämna henne i fred.

Men den mardrömslika utpressningen tar snart vid där den nyss slutade. Finns det överhuvudtaget någon i Saras omgivning som hon kan lita på?

I MOTSTÅNDSTRILOGIN skildrar Louise Boije af Gennäs en ung kvinnas kamp mot det etablerade maktmaskineriet. Det är en nervkittlande lek med verklighet och fiktion, där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone