Jump to content
Cover for Makten och härligheten
Isbn: 978-91-7697-772-9
Publisher: Hoi Audio
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2019
Narrator: Håkan Julander
Length: {0} hours {1} minutes 10 hours 28 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Makten och härligheten

Det svenska företaget NewEra har gjort ett banbrytande genombrott i sin stamcellsforskning. En medicin som skulle ge möjlighet till intelligensdoping är nära. Stora pengar står på spel och konkurrerande forskningsföretag och läkemedelsbolag är ute efter kunskapen. Stämningen är tryckt på NewEra då vd Carl Fridman hänsynslöst driver på företaget för att komma först. Fredrik Ahlgren hyrs in som konsult. När ekonomichefen blir överkörd av en smitare och en kvinnlig anställd som Fredrik bett om hjälp hittas strypt hamnar Fredrik åter i händelsernas centrum. Det står snabbt klart för honom att det finns personer som inte drar sig för något för att komma över NewEras inkomstbringande hemligheter.

Makten och härlighetenär den spännande uppföljaren till Henrik Focks debutromanTy riket är mittoch andra delen i Fredrik Ahlgren-serien.


HENRIK FOCK föddes 1944 i Linköping men växte upp i Bromma. Idag delar han sin tid mellan Kungsholmen i Stockholm och Norrtälje. Han har bland annat varit chef för Stockholms barnomsorg, arbetat som managementkonsult och vd på The Service Management Group samt varit vice vd på Sifo. De senaste åren har han ägnat största delen av sin tid åt skrivandet och det har resulterat i ett flertal böcker, både fack- och skönlitterära. Hans romaner är ofta samhällskritiska och handlar om människors sökande efter gemenskap.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone