Jump to content
The library informs: Från den 4 december upphör möjligheten att göra nya lån. Du kommer dock att ha möjlighet att lyssna/läsa redan påbörjade lån hela december. För att kompensera för detta så kan du från och med den 20 november låna upp till fyra böcker per vecka istället för det tidigare antalet två. För information om var och hur du kan låna efter 31 december, kontakta ditt bibliotek.
Cover for Tills natten blir dag
Isbn: 978-91-7885-102-7
Publisher: Visto förlag
Category:
Novels
Accessible since: August 2019

E-book

Tills natten blir dag

När ångesten blir för stor tror Stella Wallén uppriktigt  att hon ska dö. I hemlighet bannar hon sig själv. Hon är ju sjuksköterska, hon vet bättre.

Hennes morföräldrar anar ingenting, de tror bara att hon är sliten efter året av hårt arbete när hon kommer ner till Falkenberg för att spendera sin semester hos dem. Det gör inte Stella något, snarare tvärtom. Hon hoppas bara på en okomplicerad och lugn semester med salta bad och långa sommarkvällar.

Men i livet finns inga självklarheter och känslorna brusar kaotiskt när hon träffar Niklas Strömblad, som är riktigt läcker och verkar välvillig.

Stella låter sig inte luras. Hon har hört ryktena om honom, vet att han inte är så oskyldig som han framstår. Kanske är det ryktena som gör honom till den perfekta sommarflirten? Ska hon våga? Men tänk om hon avslöjar hemligheten om storasystern, Luna?

En berättelse om lidande, vänskap och lust ...Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone