Jump to content
Cover for Rekordskolan - Del 3 - Tävlingen mot Toppskolan!
Isbn: 978-91-8854-997-6
Publisher: Triumf Förlag
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: October 2019

E-book | 28 days for loan

Rekordskolan - Del 3 - Tävlingen mot Toppskolan!

Tredje delen i succéserien Rekordskolan är nu äntligen här!

De tre vännerna Kostas, Rurik och Silje återvänder till Rekordskolan för en ny termin och får veta att hela årskursen ska tävla mot Toppskolan i en stor rekordtävling. De kommer att bli tävlingar som trampolinhopp, hinderbanor och försök till världens längsta tuppkam. Kompisarna är både taggade och lite nervösa, men efter en spännande och omtumlande färd med skolans zeppelinare upptäcker de att de flesta eleverna på Toppskolan använder sig av allt annat än schyssta metoder för att vinna... 

Samtidigt har Silje fått annat att tänka på, hennes gamla kompis Eddie är nämligen med i motståndarlaget! Kommer de att bli vänner på nytt, och kan Eddie kanske hjälpa dem att luska ut hur man egentligen vinner mot någon som inte spelar ett rent spel? 

Rekordskolan 3 - Tävlingen mot Toppskolan är del tre i den populära serien om de lite udda vännerna Kostas, Rurik och Silje och deras liv på Rekordskolan. Serien handlar om rekord, vänskap och äventyr och är skriven av författarduon Anna Winberg och Katarina Ekstedt. Illustrerad av Carolina Ståhlberg. 

 Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone