Jump to content
The library informs: Från den 4 december upphör möjligheten att göra nya lån. Du kommer dock att ha möjlighet att lyssna/läsa redan påbörjade lån hela december. För att kompensera för detta så kan du från och med den 20 november låna upp till fyra böcker per vecka istället för det tidigare antalet två. För information om var och hur du kan låna efter 31 december, kontakta ditt bibliotek.
Cover for Draken, prinsessan och griskrokodilen
Isbn: 978-91-9853-563-1
Publisher: Soul Sisters Production AB
Category:
0-3 years 3-6 years Children's books 6-9 years
Accessible since: November 2019
Narrator: Kia Temmes
Length: {0} hours {1} minutes 17 minutes

Audiobook

Draken, prinsessan och griskrokodilen

Draken, prinsessan och griskrokodilen är den åttonde sagan som jag skrivit tillsammans med mina systerbarn. Denna gång handlar sagan om Neo och Moa som ger sig ut på ett räddningsuppdrag för att hitta den försvunna griskrokodilen Sonja. Sagan en fortsättning på den populära sagan ”Draken och prinsessan”. 

Tidigare sagor: Draken och prinsessan, Sov gott superhjälte, Neo och Moa, Den röda ballongen, Moa rävflickan, Neo den mörkrädda dinosaurien, Spökena Neo och Moa möter trollkarlen Kia.  

Kia Temmes är bland annat inspiratör och författare med en lång erfarenhet av att guida meditation i grupp och enskilt och hon har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för barn. 

Bild illustrerad av: @artbywilnersson.com ~ Suzanne Wilnersson  

Copyright © Kia Temmes. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone